Nieuws

 • Harderwijk

  De gemeente Harderwijk heeft de trade marketing- en salesactiviteiten

  Lees meer
 • Het Noordbrabants Museum

  Holland Inbound gaat Het Noordbrabants Museum in Den Bosch ondersteunen

  Lees meer
Meer nieuws

Holland Inbound

Holland Inbound is een trade marketing en –sales bureau dat toeristische destinaties aanbiedt bij touroperators en resellers, zodat zij meer buitenlandse bezoekers trekken. Ons bedrijf ontwikkelt tevens citymarketing strategieën, -projecten en -activiteiten, gericht op het acquireren van bedrijven, bezoekers en bewoners. 
 
In Europa zijn wij actief op de volgende markten: België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland (Basel), Scandinavië en Turkije. Daarnaast onderhoudt Holland Inbound intensieve contacten met touroperators in China, Japan, Taiwan, Zuid-Korea, India en Noord-Amerika. Op gebied van trade marketing en -sales verkoopt Holland Inbound het aanbod van klanten op basis van de volgende middelen:
 
1. Persoonlijk contact
2. Reguliere e-mailings
3. Buitenlandse beurzen
4. Persoonlijke bezoek (sales drives)
5. FAM-trips (fact finding bezoeken met touroperators, gidsen en resellers)
 
Holland Inbound is gespecialiseerd in de Chinese (en Taiwanese) markt en biedt haar klanten de middelen om online zichtbaar te zijn op mediaplatforms waar Chinese consumenten zich oriënteren op buitenlandse reizen. Wij monitoren continu de aanwezigheid en ranking van de klanten die via Holland Inbound in China actief zijn.

Team
Het team van Holland Inbound bestaat uit drie personen. Zoekt u een citymarketing- of trade marketing en -sales bureau dat uw team versterkt? Neem dan contact op met Roel Mostert, te bereiken op 035 - 8888 795 of via roel@hollandinbound.com

 

 

Nieuws

 • Harderwijk

  De gemeente Harderwijk heeft de trade marketing- en salesactiviteiten

  Lees meer
 • Het Noordbrabants Museum

  Holland Inbound gaat Het Noordbrabants Museum in Den Bosch ondersteunen

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Holland Inbound
Juliana van Stolberglaan 191
6713 PH Ede


 • Roel Mostert

  "Onder de indruk van omgeving, gebouw en tentoonstelling Nationaal Militair Museum"

  Roel Mostert

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.